ΤΟΥΡΚΙΑ

Ουίμς και παγκίτες "έσωσαν" την Αναντολού Εφές

Ουίμς και παγκίτες "έσωσαν" την Αναντολού Εφές
EUROLEAGUE

Το νέο ρεσιτάλ του Σόνι Ουίμς και οι βοήθειες των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο γλίτωσαν από το κάζο την Αναντολού Εφές, που επιβλήθηκε με της Τραμπζονσπόρ.

Η Αναντολού Εφές είδε τον... Χάρο με τα μάτια της κόντρα στην (12η στην βαθμολογία) Τραμπζονσπόρ, αφού 4 λεπτά πριν το τέλος του εντός έδρας αγώνα της βρισκόταν πίσω στο σκορ με 81-82. Ένα ξέσπασμα στην συνέχεια την βοήθησε τελικά να γλιτώσει την γκέλα και να πάρει τη νίκη με 98-91.

Ο Σόνι Ουίμς ήταν ο κυριότερος λόγος που η Αναντολού απέφυγε τα χειρότερα, όντας σε ακόμα ένα παιχνίδι εξαιρετικός με 26 πόντους και 6 ασίστ. Από κοντά τον ακολούθησαν και οι - ερχόμενοι από τον πάγκο - Μπροκ Μότουμ (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Έρικ ΜακΚόλουμ (15 πόντοι), σε έναν αγώνα που η Αναντολού Εφές πήρε 48 πόντους από τους "παγκίτες" της έναντι 23 της Τραμπζονσπόρ.

Για τους ηττημένους, ο Όσιρις Έλντριτζ είχε 21 πόντους, ο Μπραντ Χέισλιπ 19 πόντους και ο Σαρούνας Βασιλιάουσκας 18 πόντους.

Με αυτή τη νίκη η Αναντολού Εφές "έπασε" στην τρίτη θέση την Μπεσίκτας με ρεκόρ 14-6, αφού νωρίτερα οι "Μαύροι Αετοί" είχαν ηττηθεί από την Νταρουσάφακα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ