ΤΟΥΡΚΙΑ

Όταν ο Ομπράντοβιτς πήγε για ποτά με τους παίκτες του

Όταν ο Ομπράντοβιτς πήγε για ποτά με τους παίκτες του

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν έκανε καμία παρατήρηση στους παίκτες του. Αντιθέτως, τους κάλεσε να πιουν ποτό σε μπαρ. Η εξιστόρηση του συνεργάτη του.

Ο στενός συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Ισπανός Γκονθάλο Βάθκεθ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης, αποκάλυψε μία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Σέρβο τεχνικό, η οποία άλλαξε την ψυχολογία των παικτών μέσα στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε.

Ανήμερα των γενεθλίων του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (στις 9 Μαρτίου), η Φενέρμπαχτσε υπέστη ήττα-σοκ από την Μπασκόνια με σκορ 74-79 μέσα στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα η τουρκική ομάδα να χάσει έδαφος για την είσοδο της στην τετράδα του πρωταθλήματος, που έδινε πλεονέκτημα έδρας.

Το κλίμα στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε ήταν... βαρύ μετά το τέλος του αγώνα, αλλά όπως αποκάλυψε ο στενός συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Σέρβος τεχνικός προχώρησε σε μία απρόβλεπτη κίνηση και απόφαση. Όχι μόνο δεν τους έκανε καμία παρατήρηση στα αποδυτήρια, αλλά κανόνισε και συνάντηση με τους παίκτες για να πάνε σε μπαρ και να πιουν όλοι μαζί ποτό.

Ακολουθεί ο διάλογος, όπως τον παρουσίασε ο Γκονθάλο Βάθκεθ:

O Oμπράντοβιτς στα αποδυτήρια: "Δεν θα πω απολύτως τίποτα. Στις 11 ακριβώς θα σας συναντήσω στο μέρος για να πάμε για ποτό".

Στην συνέχεια, ο πρώτος παίκτης της Φενέρμπαχτσε που έφτασε στο μπαρ για ποτό (τον οποίο δεν θυμάται ποιος ήταν) ξεκίνησε συνομιλία με τον προπονητή του:

-Ομπράντοβιτς: "Έλα, τι ποτό πίνεις;"

-Παίκτης: "Έναν χυμό"

Oμπράντοβιτς: "Xυμό; Έλα τώρα φίλε... Άστο! Βάλε του ένα ουίσκι να πιει".

Ο επόμενος παίκτης που έφτασε, όπως θυμάται ο Γκονθάλο Βάθκεθ, ήταν ο Άντονι Μπένετ.

-Ομπράντοβιτς: " Τι θέλεις;'

-Μπένετ: "Δεν πίνω"

-Ομπράντοβιτς στον μπαρμαν: "Ένα ουίσκι για εκείνον και ένα διπλό για εμένα"

Και όπως ανέφερε ο Γκονθάλο Βάθκεθ, ακολούθως το πάρτι συνεχίστηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, με κανέναν να μην θυμάται ή να ασχολείται με την ήττα από την Μπασκόνια. Ο Ισπανός δήλωσε πως ο Ζέλιμο Ομπράντοβιτς δεν είναι πάντα ο... κακός ο λύκος, τονίζοντας πως ξέρει πως να χρησιμοποιεί σωστά την ψυχολογία των παικτών του.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ