ΤΟΥΡΚΙΑ

Νίκη-θρίλερ της Μπεσίκτας επί της Γαλατάσαραϊ

Νίκη-θρίλερ της Μπεσίκτας επί της Γαλατάσαραϊ
BESIKTAS OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Μπεσίκτας επιβλήθηκε με 80-78 της Γαλατασαράι στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στην Τουρκία.

Η Μπεσίκτας τα έκανε... ολα λάθος στα τελευταία δευτερόλεπτα, ωστόσο ακόμα κι έτσι βρήκε στο τέλος τον τροπο να κερδίσει με 80-78 της Γαλατάσαραϊ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Οι "μαύροι αετοί" απώλεσαν διαφορά 12 πόντων στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα, ενώ με λιγότερο από 1 λεπτό να μένει για το τέλος του αγώνα και το σκορ στο 79-76 έγινε φάουλ στον Χάρντι σε προσπάθεια για τρίποντο. Ο Αμερικανός της Γαλατασαράι όμως είχε 2/3 βολές, για να ακολουθήσουν 1/2 βολές από τον Ντίμπλερ για την Μπεσίκτας για το 80-78, με την Γαλατάσαράι να χάνει στο φινάλε την ευκαιρία να κερδίσει όταν ο Σάμερς αστόχησε σε τρίποντο, με τον Χόμπσον να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ και να αστοχεί εξ επαφής, μην καταφέρνοντας να στείλει το ματς στην παράταση!

Ο Ντίμπλερ με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Στρόμπερι να προσθέτει 15 πόντους. Για την Γαλατάσαραϊ ο Χόμπσον είχε 16 πόντυς και ο Χάρντι 13 πόντους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ