ΤΟΥΡΚΙΑ

Μπλατ: "Όλοι αναρωτιόμαστε τι θα γίνει"

Μπλατ: "Όλοι αναρωτιόμαστε τι θα γίνει"

Ο τεχνικός της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, δήλωσε πως όλοι στη Νταρουσάφακα αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας μετά την αποχώρηση του μεγάλου χορηγού του συλλόγου.

Η Νταρουσάφακα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με "sweep" στα ημιτελικά του Τουρκικού Πρωταθλήματος . Μετά το τέλος του αγώνα, όμως, με την χρονιά να έχει ξεκάθαρα κριθεί ως πετυχημένη, δεν υπήρχε μόνο στεναχώρια, αλλά και προβληματισμός.

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι, όπως έχει ανακοινωθεί, ο μεγάλος χορηγός και χρηματοδότης της ομάδας, η εταιρία Ντόγκους, αποφάσισε να αποχωρήσει και να γίνει πλέον χορηγός της Φενέρμπαχτσε, αφήνοντας τους πάντες στον "αέρα".

Ο τεχνικός της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, είχε προσπαθήσει να μην σχολιάσει το θέμα τόσο καιρό, μένοντας στα αγωνιστικά θέματα. Με την σεζόν να έχει ολοκληρωθεί όμως, δεν άντεξε και παραδέχθηκε πως " αλήθεια κανείς δεν ξέρει πλέον τι θα συμβεί. Δε μπορώ να πω κάτι αυτή στη στιγμή. Δεν είμαι ο μόνος που αναρωτιέται τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Όλοι αναρωτιόμαστε".

Ο Μπλατ υποστήριξε στην συνέχεια πως " κερδίσαμε δύο φορές την Φενέρμπαχτσε φέτος, η οποία είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Ήμασταν μία νέα ομάδα, που κάναμε καλή δουλειά σε Τουρκία και Ευρώπη και απόλαυσα το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να προπονήσω αυτό το γκρουπ παικτών. Η Τουρκία είναι ένα σπουδαίο μέρος και απόλαυσα κάθε λεπτό, η Νταρουσάφακα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος για να εργάζεσαι".

Ο Μπλατ πάντως θέλησε να ξεκαθαρίσει στην συνέχεια κλείνοντας τον λόγο του ότι αυτός ήταν απλώς ο απολογισμός της σεζόν και δεν θεωρεί πως τελείωσε κάτι: " Αν αυτός ο λόγος ήταν το δικό μου "αντίο", τότε σίγουρα θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα. Δεν ήταν όμως αποχαιρετιστήριος λόγος αυτός. Δεν είχα καν την ευκαιρία να σκεφτώ την επόμενη σεζόν. Θα έχω χρόνο μπροστά μου για να σκεφτώ το μέλλον".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ