ΜΠΑΣΚΕΤ

"Μπηχτές" Μπαλμπάι σε Αταμάν: "Δεν μπορούμε να κάνουμε χαρούμενους κάποιους"!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ντόγκους Μπαλμπάι ξέσπασε μετά τη νίκη της Τουρκίας επί της Ισπανίας για τα προκριματικά της FIBA, αφήνοντας υπονοούμενα για τον Εργκίν Αταμάν για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει στην Αναντολού Εφές!

Η Τουρκία πήρε μία μεγάλη νίκη με 71-67 επί της Ισπανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA , κάνοντας ακόμα ένα βήμα πρόκρισης. Ενώ όμως όλοι πανηγύριζαν, ο Ντόγκους Μπαλμπάι θεώρησε ότι του δόθηκε μία καλή ευκαιρία για να ξεσπάσει, αφήνοντας υπονοούμενα για τον προπονητή του στην Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν!

Συγκεκριμένα, μετά το παιχνίδι ο διεθνής γκαρντ - ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους και 5 ασίστ, μίλησε στην κάμερα τουρκικού Μέσου, δηλώνοντας: " Δεν θέλω να περάσω από εδώ χωρίς να πω αυτό: Είμαι περήφανος για τους Τούρκους συμπαίκτες μου. Ίσως στο πρωτάθλημα οι εμφανίσεις μας να μην θεωρούνται αρκετές και να μην κάνουν χαρούμενους κάποιους. Aυτοί οι 12 παίκτες όμως κέρδισαν την Ισπανία".

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι ατάκες του Μπαλμπάι είχαν ξεκάθαρο στόχο τον Αταμάν, ο οποίος δείχνει να μην εμπιστεύεται τους Τούρκους παίκτες της Αναντολού.

Για την ιστορία, την φετινή σεζόν ο Μπαλμπάι έχει με την φανέλα της Εφές 3.9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο σε 15.9 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 2.9 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο σε 12.4 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ