ΤΟΥΡΚΙΑ

Με μπλουζάκι του Κεμάλ στις εξέδρες οι φίλαθλοι της Καρσίγιακα

Με μπλουζάκι του Κεμάλ στις εξέδρες οι φίλαθλοι της Καρσίγιακα

Οι φίλαθλοι της Καρσίγιακα θα φορούν μπλουζάκι με τη εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ, στην αυριανή (27/11, 19:45) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Δείτε τι αναφέρει η επίσημη μπουτίκ της τουρκικής ομάδας.

Στο παιχνίδι του α' γύρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Καρσίγιακα, μερίδα οπαδών του "τριφυλλιού" είχε αναρτήσει πανό με υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος του Κεμάλ Ατατούρκ. Κάτι που δεν ξεχνούν οι Τούρκοι, αφού στον αυριανό (27/11, 19:45) αγώνα θα φορούν όλοι το ίδιο μπλουζάκι.

Όπως ανακοίνωσε η επίσημη μπουτίκ της τουρκικής ομάδας, όσοι θα βρεθούν στη Halkapinar Arena θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το μπλουζάκι που έχει φτιαχτεί ειδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ένα μπλουζάκι που απεικονίζει τον Κεμάλ Ατατούρκ.

" Όπως θυμάστε στον αγώνα της Αθήνας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανήρτησαν ένα πολύ άσχημο πανό. Γι αυτό για αύριο θα έχουμε όλοι το μπλουζάκι που απεικονίζει τον Κεμάλ, σε μία κίνηση που όμως δεν προσβάλλει κανέναν. Είναι σαφές πως δεν θέλουμε να τιμωρηθεί η ομάδα μας", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η επίσημη μπουτίκ της Καρσίγιακα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ