ΤΟΥΡΚΙΑ

"Ξηλώνεται" η Γαλατάσαραϊ για Αρόγιο

"Ξηλώνεται" η Γαλατάσαραϊ για Αρόγιο
2014 EUROLEAGUE BASKETBALL

Η FIBA δικαίωσε τον Κάρλος Αρόγιο στη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Γαλατάσαραϊ περί των οφειλομένων προς το πρόσωπό του, υποχρεώνοντας την τουρκική ομάδα να του καταβάλει το ποσό των 2.600.000 δολαρίων!

Μπορεί να μην έχει βρει ακόμη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, μετά την περσινή παρουσία του στην Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Κάρλος Αρόγιο θα τα βάψει μαύρα. Το κάθε άλλο, πριν από μερικές ημέρες ενημερώθηκε πως η Γαλατάσαραϊ θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 2.600.000 δολάρια!

Όχι, δεν τρελάθηκαν οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας προσφέροντάς του συμβόλαιο μεγαλύτερο από αυτό που έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή οι σταρ της EuroLeague. Απλά είναι υποχρεωμένοι να του καταβάλουν το ποσό που του όφειλαν από τη θητεία του στην Κωνσταντινούπολη (2013-'15), μαζί με κάποιους τόκους. Για την ακρίβεια, πολλούς τόκους.

Η FIBA ενημέρωσε με κάθε επισημότητα για την απόφαση που δικαιώνει τον 37χρονο πλεϊμέικερ, ο οποίος έφυγε κακήν κακώς από την "τσιμ μπομ" το 2015, για να ολοκληρώσει τη χρονιά στη χώρα του με τα χρώματα της Cangrejeros de Santurce.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ