ΤΟΥΡΚΙΑ

"Κανόνι" και από την Ουσάκ στην Τουρκία!

ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES - ΑΡΗΣ (14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, BASKET LEAGUE)
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES - ΑΡΗΣ (14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, BASKET LEAGUE) (EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Ουσάκ πρόσθεσε το όνομά της στις τουρκικές ομάδες που "κατέβασαν ρολά" το φετινό καλοκαίρι, αφού δήλωσε την αποχώρησή της από την τουρκική λίγκα!

Είναι δύσκολο να μην πιστέψει κάποιος πως κάτι συμβαίνει στην Τουρκία. Μετά την Εσκισεχίρ και την Γεσιλγκιρεσούν Μπελεντίγιε , ήρθε τώρα και η Ουσάκ να "κατεβάσει ρολά", ανακοινώνοντας ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Τουρκίας για οικονομικους λόγους!

Η Ουσάκ κατέλαβε την σεζόν 2017/18 την 16η (τελευταία) θέση στην BSL (1η κατηγορία) με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην 2η κατηγορία μαζί με την Γεσιλγκιρεσούν Μπελεντίγιε, η οποία τερμάτισε στην 15η θέση. Κοινώς, οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από το περσινό πρωτάθλημα διαλύθηκαν!

Η Ουσάκ ιδρύθηκε το 2005 και μετά από αρκετές προσπάθειες και ανόδους έφτασε να αγωνίζεται στην 1η κατηγορία την σεζόν 2015/16 (όταν την φανέλα της ομάδας φορούσε ο Κεμ Μπιρτς!), καταλαμβάνοντας μάλιστα την 7η θέση. Έκτοτε ωστόσο πήρε την... κάτω βόλτα, γλιτώνοντας οριακα τον υποβιβασμό την σεζόν 2016/17 (έχοντας τον Ζακ Όγκαστ στο ρόστερ), πριν υποβιβαστεί τελικά φέτος.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ