ΤΟΥΡΚΙΑ

Η... σπόντα του Αταμάν μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε

Η... σπόντα του Αταμάν μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε
ANADOLUEFESSK.ORG

Ο Εργκίν Αταμάν έριξε ένα... καρφί μετά τη νίκη της Αναντολού Εφές επί της Φενέρμπαχτσε στη φάση των "8" του τουρκικού Κυπέλλου, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν πήρε θέση για το θέμα που έχει προκύψει.

Η κόντρα του Εργκίν Αταμάν και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχίστηκε και στον προημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, καθώς ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε δεν έδωσε το χέρι του στον κόουτς της Αναντολού Εφές, ο οποίος όμως, στη συνέντευξη Τύπου έριξε την... σπόντα του.

"Είμαι πολύ χαρούμνεος για τη νίκη της ομάδας μου , καθώς κυριαρχήσαμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, δεν τα παράτησε και κατάφερε να μειώσει, αλλά πήραμε το ματς παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με τα φάουλ στο τέλος. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου στα αποδυτήρια, γιατί έπαιξαν πολύ καλά" , είπε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον προημιτελικό αγώνα και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ρίχνοντας το... καρφί του.

"Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Φενέρμπαχτσε, η οποία πριν από το παιχνίδι φρόντισε να μας δώσει τόσο μεγάλο κίνητρο", τόνισε ο Εργκίν Αταμάν αναφερόμενος προφανώς στο φάουλ που είχε κάνει η Φενέρ στα τελευταία δευτερόλεπτα της πρόσφατης αναμέτρησης τους για το πρωτάθλημα, ώστε να φτάσει στους 100 πόντους και στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί από τότε.

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ:"ΕΙΠΑ Ο,ΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την πλευρά του στις καθιερωμένες δηλώσεις τους δεν θέλησε να ρίξει... λάδι στη φωτιά, καθώς όταν ρωτήθηκε για το νέο επεισόδιο στο σίριαλ της κόντρας του με τον Εργκίν Αταμάν ανέφερε πως "χθες (σ.σ. 13/2) είπα ό,τι είχα να πω . Το θέμα έχει τελειώσει".

Photo credits: Αnadoluefessk.org

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ