ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Εσκίσεχιρ έδωσε το χρίσμα σε πρώην "πράσινο" προπονητή

Η Εσκίσεχιρ έδωσε το χρίσμα σε πρώην "πράσινο" προπονητή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το "όχι" του Μίλαν Τόμιτς, η Εσκίσεχιρ αποτάθηκε στον Τζουζέπ Μαρία Μπεροκάλ για τη θέση του πρώτου προπονητή, με τον άλλοτε ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα να απαντάει καταφατικά στην πρόταση της τουρκικής ομάδας.

Η Εσκίσεχιρ έψαχνε τις τελευταίες ημέρες για προπονητή, κάνοντας κρούση στον Μίλαν Τόμιτς. Ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού δεν έδειξε βέβαια ενδιαφέρον για την προοπτική των νεοφώτιστων στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, με αποτέλεσμα να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που του έγινε .

Το "όχι" που άκουσαν από τα χείλη του, αρκούσε για να πάνε άμεσα στο plan b, στο οποίο κεντρικό πρόσωπο ήταν ένας πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Τζουζέπ Μαρία Μπεροκάλ, ο οποίος εργάστηκε για ένα χρόνο στο "τριφύλλι" ως βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς (2014-'15), πριν αποχωρήσει κι αυτός μαζί με τον έμπειρο τεχνικό.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα, από την οποία θα αποχωρήσει για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Εσκίσεχιρ, όπως αναφέρει με "τιτίβισμά" του ο δημοσιογράφος της Mundo Deportivo (και υπεύθυνος για τα θέματα των "μπλαουγκράνα") Χοσέ Ιγκνάσιο Χουγκέτ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ