ΤΟΥΡΚΙΑ

Φόβοι για νέο "κανόνι" από ομάδα στην Τουρκία!

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Τραμπζονσπόρ ενδέχεται να προσθέσει το όνομά της στην λίστα με τις ομάδες που έριξαν... κανόνι στο τουρκικό μπάσκετ, αφού αδυνατεί να καλύψει τις οικονομικές της υποχρεώσεις!

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στην Τουρκία, αφού ενδέχεται μία ακόμα ομάδα να αποσυρθεί! Μετά την Εσκισεχίρ , την Γεσιλγκιρεσούν , την Ουσάκ και την Αντάλιασπορ , τώρα είναι η σειρά της Τραμπζονσπόρ να βρεθεί σε δύσκολη θέση, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Ντερία Γιουνάλ, να δηλώνει πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην μπορέσει ο σύλλογος να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας την σεζόν 2018/19!

Συγκεκριμένα, ο Γιουνάλ δήλωσε: " Δυσκολευόμαστε να συνεχίσουμε και αν και στηρίζουμε την τουρκική Ομοσπονδία, αλλά δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα αν δεν καταφέρουμε να συμφωνήσουμε με τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάμε χρήματα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και μάνατζερ και δεν θέλουμε να χάσουμε τις ελπίδες μας. Θα επικοινωνήσουμε καιμε την FIBA για τα χρέη. Αν βρούμε λύση τότε θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα".

Η Τραμπζονσπόρ αγωνίστηκε στην 1η κατηγορία την τελευταία τριετία, ενώ φέτος κατέκτησε την 13η θέση στο πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας της την φανέλα της έχουν φορέσει γνωστοί παίκτες όπως ο Νόβισα Βελίτσκοβιτς, ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, ο Ντι Μποστ και ο Γκάνι Λαουάλ, ενώ στον πάγκο της έχουν καθίσει προπονητές όπως ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς και ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ