ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντέν εναντίον Νταρουσάφακα

Ερντέν εναντίον Νταρουσάφακα

Ο Σεμίχ Ερντέν παραχώρησε συνέντευξη σε τουρκικό μέσο και τα έβαλε ανοιχτά με την πρώην ομάδα του, τη Νταρουσάφακα, υποστηρίζοντας ότι οι ιθύνοντες της ομάδας δεν τήρησαν αυτά που του είχαν υποσχεθεί, αλλά και ότι πλήρωσε μόνος του την εγχείριση που υποβλήθηκε.

Ο Σεμίχ Ερντέν βρίσκεται αυτή την περίοδο στην προετοιμασία της εθνικής Τουρκίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ, προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος από την 5μηνη αποχή του από τα παρκέ. Μία αποχή που, όπως υποστηρίζει, οφείλεται στη Νταρουσάφακα.

Ο διεθνής Τούρκος είχε ξεκινήσει την σεζόν στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, υπογράφοντας τότε συμβόλαιο διάρκειας 5 μηνών, με την προοπτική να το ανανεώσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Κατά την διάρκεια της χρονιάς ωστόσο είδε τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως περίμενε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον σύλλογο τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του. Κάτι που, όπως φαίνεται, του έχει αφήσει ένα παράπονο.

" Είχα πολλές προτάσεις το καλοκαίρι, αλλά υπέγραψα στη Νταρουσάφακα, αλλά στην ομάδα δεν κράτησαν τον λόγο τους" δήλωσε αρχικά ο Τούρκος σέντερ, ο οποίος αγωνιζόταν από την αρχή της σεζόν με πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, για να συμπληρώσει: " Ακόμα και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα στον ώμο το πλήρωσα εγώ! Δεν είμαι όμως άνθρωπος που τα παρατάει. Αν δεν είχα αποχωρήσει την ομάδα τότε θα έπαιζα τραυματίας όλη την σεζόν και τώρα θα είχα μείνει εκτός εθνικής".

Ο Ερντέν προς το παρόν δεν έχει βρει ομάδα, τονίζοντας πάντως ότι δεν αγχώνεται και θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το Ευρωμπάσκετ: " Έχω προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας και του εξωτερικού, αλλά, επειδή δε με ικανοποίησαν αυτά που μου πρόσφεραν, είπα στον μάνατζέρ μου ότι θα αποφασίσω μετά το Ευρωμπάσκετ. Θέλω να δείξω σε όλους ότι είμαι καλά".

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ερντέν είχε 5.8 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο στο Τουρκικό Πρωτάθλημα σε 12 λεπτά συμμετοχής και 4 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14.2 λεπτά συμμετοχής στην Turkish Airlines EuroLeague.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ