ΤΟΥΡΚΙΑ

Επιστρέφει στην Γαλατασαράι ο ΜακΚόλουμ

GALATASARAY ODEABANK'IN YILDIZ OYUNCUSU ERRCK MCCOLLUM VE UNON OLMPJA OYUNCUSU ZACH WRGHT, EUROCUP'TA 4. HAFTANIN EN DEERL OYUNCUSU (MVP) OLDU. (HA/STANBUL-HA)
GALATASARAY ODEABANK'IN YILDIZ OYUNCUSU ERRCK MCCOLLUM VE UNON OLMPJA OYUNCUSU ZACH WRGHT, EUROCUP'TA 4. HAFTANIN EN DEERL OYUNCUSU (MVP) OLDU. (HA/STANBUL-HA) IHA

Σύμφωνα με Τουρκικά δημοσιεύματα ο Έρικ ΜακΚόλουμ συμφώνησε σε όλα με την Γαλατασαράι και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στην "Τσιμ-Μπομ".

Οι υποχρεώσεις του Έρικ ΜακΚόλουμ στο Κινεζικό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν τον Φεβρουάριο, με τον Αμερικανό γκαρντ να μην αργεί να βρει εκ νέου δουλειά. Και, όπως φαίνεται, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού σύμφωνα με Τουρκικά δημοσιεύματα συμφώνησε να επιστρέψει στην Γαλατασαράι, την φανέλα της οποίας φόρεσε την περσινή σεζόν, κατακτώντας μαζί της το EuroCup!

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι από την "Τσιμ-Μπομ" επειδή οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, επιλέγοντας να αγωνιστεί στο Κινεζικό Πρωτάθλημα και τους Μπέικονγκ Φλάι Ντράγκονς, έχοντας μάλιστα την φετινή σεζόν 37.5 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 2.3 κλεψίματα μέσο όρο.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή πάντως ο ΜακΚόλουμ τότε αυτός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague. Ο λόγος είναι ότι από την φετινή σεζόν η λήξη της προθεσμίας μεταγραφών στην διοργάνωση ορίστηκε η 1η Μαρτίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Αμερικανός θα ενισχύσει την Γαλατασαράι μόνο στο Τουρκικό Πρωτάθλημα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ