Επίσημο: "Κανόνι" και από την Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία!

Το άσχημο σενάριο επιβεβαιώθηκε στην Τουρκία, με την Τραμπζονσπόρ να δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα! Με 15 ομάδες θα διεξαχθεί η τουρκική λίγκα την σεζόν 2018/19.

Η Τραμπζονσπόρ επιβεβαίωσε την φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες και δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Έγινε έτσι η 5η τουρκική ομάδα μετά την Εσκισεχίρ, την Γεσιλγκιρεσούν, την Ουσάκ και την Αντάλιασπορ που... κατέβασε ρολά τους τελευταίους μήνες!

Μετά την αποχώρηση της Τραμπζονσπόρ, η τουρκική λίγκα αποφάσισε ότι το πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας της σεζόν 2018/19 θα διεξαχθεί με 15 ομάδες. Κι αυτό γιατί με το ημερολόγιο να δείχνει 2 Οκτωβρίου 2018 δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να βρεθεί ομάδα να αντικαταστήσει την ομάδα της Τραπεζούντας, όπως είχε συμβεί με την περίπτωση της Εσκισεχίρ, η οποία αντικαταστάθηκε από την Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα. Οι Γεσιλγκιρεσούν, Ουσάκ και Αντάλιασπορ ήταν ομάδες της 2ης κατηγορίας.

Όπως και να έχει, ανεξαρτήτως κατηγορίας που αγωνιζόντουσαν οι ομάδες, το γεγονός ότι η Τραμπζονσπόρ έγινε ο 5ος σύλλογος που έριξε... κανόνι είναι ακόμα ένα σημάδι ότι τα πράγματα στην γειτονική χώρα δεν είναι όπως παλιά.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάβασα αυτή τη θεωρία για το ‘Game of Thrones’ και συγκλονίστηκα

Μπορεί να αρχίσει να επιβεβαιώνεται από το σημερινό κιόλας επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ