ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο: "Κανόνι" και από την Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το άσχημο σενάριο επιβεβαιώθηκε στην Τουρκία, με την Τραμπζονσπόρ να δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα! Με 15 ομάδες θα διεξαχθεί η τουρκική λίγκα την σεζόν 2018/19.

Η Τραμπζονσπόρ επιβεβαίωσε την φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες και δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Έγινε έτσι η 5η τουρκική ομάδα μετά την Εσκισεχίρ , την Γεσιλγκιρεσούν , την Ουσάκ και την Αντάλιασπορ που... κατέβασε ρολά τους τελευταίους μήνες!

Μετά την αποχώρηση της Τραμπζονσπόρ, η τουρκική λίγκα αποφάσισε ότι το πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας της σεζόν 2018/19 θα διεξαχθεί με 15 ομάδες. Κι αυτό γιατί με το ημερολόγιο να δείχνει 2 Οκτωβρίου 2018 δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να βρεθεί ομάδα να αντικαταστήσει την ομάδα της Τραπεζούντας, όπως είχε συμβεί με την περίπτωση της Εσκισεχίρ, η οποία αντικαταστάθηκε από την Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα . Οι Γεσιλγκιρεσούν, Ουσάκ και Αντάλιασπορ ήταν ομάδες της 2ης κατηγορίας.

Όπως και να έχει, ανεξαρτήτως κατηγορίας που αγωνιζόντουσαν οι ομάδες, το γεγονός ότι η Τραμπζονσπόρ έγινε ο 5ος σύλλογος που έριξε... κανόνι είναι ακόμα ένα σημάδι ότι τα πράγματα στην γειτονική χώρα δεν είναι όπως παλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ