ΤΟΥΡΚΙΑ

Επέζησε από πτώση αερόστατου ο Παλάσιος!

Επέζησε από πτώση αερόστατου ο Παλάσιος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από θαύμα γλίτωσε ο Χουάν Παλάσιος, όταν μία βόλτα με αερόστατο στην Καππαδοκία εξελίχθηκε σε τραγωδία αφού αυτό έπεσε σε καλώδια ρεύματος. Σκοτώθηκε ένας τουρίστας, ελαφρά τραυματίας ο φόργουορντ/σέντερ της Τόφας.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Χουάν Παλάσιος την Κυριακή (9/4), όταν θέλησε να κάνει -μαζί με την κοπέλα του- βόλτα με αερόστατο στην Καππαδοκία. Ο φόργουορντ/σέντερ της Τόφας εκμεταλλεύτηκε τις ελεύθερες ώρες που είχε το πρωί για να κάνει μια ξεχωριστή βόλτα με την κοπέλα του, στην πράξη όμως αυτή η πρωτοβουλία παραλίγο να του στοιχίσει πολύ ακριβά.

Επέζησε από πτώση αερόστατου ο Παλάσιος!

Κι αυτό γιατί η ομάδα των είκοσι αερόστατων που σηκώθηκαν στον τουρκικό ουρανό έφτασε στο σημείο να "αγγίξει" τον όρο "τραγωδία", όταν κάποια εξ αυτών (μεταξύ των οποίων κι εκείνο στο οποίο επέβαινε ο παίκτης με την κοπέλα του) μπλέχτηκαν σε καλώδια ρεύματος. Ακολούθησε ένας μικρός πανικός αφού τα αερόστατα βγήκαν από την πορεία τους και προσγειώθηκαν απότομα σε μια πεδιάδα στη γύρω περιοχή.

Αυτό το γεγονός φαίνεται πως λύτρωσε όσους επέβαιναν σε αυτά, από την στιγμή που τα αερόστατα δεν προσέκρουσαν σε κάποιο βουνό.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ