ΤΟΥΡΚΙΑ

Ενίσχυση με Μπάνιτς για την Καρσίγιακα

Ενίσχυση με Μπάνιτς για την Καρσίγιακα
EUROLEAGUE

Η Καρσίγιακα πήρε το "ΟΚ" από τη FIBA και η πρώτη μεταγραφή που έκανε προκειμένου να ενισχυθεί είναι αυτή του πολύπειρου Μάρκο Μπάνιτς.

Η σεζόν για την Καρσίγιακα δεν κύλησε ιδανικά έως τώρα. Υπήρξε απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA, η ομάδα δεν μπορούσε να ενισχυθεί και κάπως έτσι, μετά από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Τουρκίας ήταν στο 2-8.

Στο Basketball Champions League τα πηγαίνει κάπως καλύτερα (5-3 στον πρώτο όμιλο), ωστόσο στο πιο πρόσφατο έχασε από τη Σάσαρι με 70-79 εντός έδρας. Αποτέλεσμα λογικό μέχρι ενός σημείου, καθώς αγωνίστηκε δίχως δύο σημαντικούς παίκτες, τον DJ Κένεντι και τον Μπερκ Ουγουρλού.

Οι δύο γκαρντ αναμένεται να επιστρέψουν στο επικείμενο με την Ουσάκ, ωστόσο τα ευχάριστα νέα για τον coach Τριφούνοβιτς δεν τελειώνουν εκεί. Η FIBA έδωσε το "ΟΚ" στην Καρσίγιακα να κάνει μεταγραφές κι ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε είναι ο Μάρκο Μπάνιτς.

Ο πολύπειρος Κροάτης φόργουορντ (2.06 μέτρα, 33 ετών), αγωνίστηκε στην Ούνικς Καζάν τα δύο τελευταία χρόνια, ωστόσο φέτος δεν είχε ομάδα. Η συμφωνία με την Καρσίγιακα είναι για ένα μήνα, με προοπτική μέχρι το τέλος της χρονιάς.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ