ΤΟΥΡΚΙΑ

Ελεύθερος ο Όστιν Ντέι

Ελεύθερος ο Όστιν Ντέι

Ο Όστιν Ντέι ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter ότι αποχωρεί από την Γαλατάσαραϊ, ευχαριστώντας την ομάδα και τους φιλάθλους για όσα του πρόφεραν.

Μία σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα ολοκληρώθηκε για τον Όστιν Ντέι στην Γαλατάσαραϊ, με τις αμφότερες τις πλευρές να μένουν μάλλον απογοητευμένες από τη μεταξύ τους συνεργασία. Κι αυτό γιατί η μεν Γαλατάσαραϊ δεν πέτυχε κανέναν στόχο της, ο δε Ντέι παρουσιάστηκε μάλλον κατώτερος των (υψηλών) προσδοκιών.

Ο συνδυασμός αυτών των γεγονότων λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Την είδηση μάλιστα έκανε γνωστή μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter ο ίδιος ο Ντέι, γράφοντας αρχικά " είμαι και επίσημα free agent (σ.σ ελεύθερος)" , για να συμπληρώσει με νέο tweet λίγο αργότερα: " Ευχαριστώ Γαλατάσαραϊ για όσα έκανες για εμένα και την καριέρα μου. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους που μας έσπρωξαν και δημιούργησαν την καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη στο 'Αμντί Ιπεκτσί'".

Την φετινή σεζόν ο ταλαντούχος φόργουορντ είχε 10.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο με 38.5% στα τρίποντα στην τουρκική λίγκα και 8.7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ με 45.2% στα τρίποντα στην EuroLeague.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ