ΤΟΥΡΚΙΑ

Άντιτς: "Στην Αμερική βασιλεύει ο ρατσισμός"

Άντιτς: "Στην Αμερική βασιλεύει ο ρατσισμός"

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε για το περιστατικό που σημάδεψε την παρουσία του στην Αμερική. Τη σύλληψή του. Τι είπε για τη συμπεριφορά των αστυνομικών στις ΗΠΑ.

Πέρασε δύο χρόνια "ζάχαρη" στην Αμερική με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς. Δεν απόλαυσε όμως όσο ήθελε τη δεδομένα επιτυχημένη παρουσία του στα "Γεράκια" λόγω της σύλληψής του από την Αστυνομία τον περασμένο Απρίλιο .

" Εκείνο το περιστατικό δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως έφυγα από την Αμερική", εξήγησε ο νυν φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, με αφορμή τη μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη γιατί " έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος και δεν ήθελα να είμαι πια μακριά από την οικογένειά μου. Δύο χρόνια μακριά της ήταν πολλά...".

Όταν ρωτήθηκε για το συμβάν που στιγμάτισε τη θητεία του στο ΝΒΑ, απάντησε πως " ήμασταν στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Όταν άκουσα θόρυβο βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει", για να επισημάνει πως " ο ρατσισμός βασιλεύει στην Αμερική. Ο Τάμπο (Σεφολόσα) είναι έγχρωμος, εν αντιθέσει με τους αστυνομικούς. Δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του. Κάπως έτσι συνέλαβαν κι εμένα. Ποτέ δεν πήραμε μια εξήγηση για τη συμπεριφορά των αστυνομικών".

Τι του έμεινε από όλο αυτό; " Η ιστορία είναι καθαρός ρατσισμός", σχολίασε.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ