ΤΟΥΡΚΙΑ

Ανέβασαν την Τουρκ Τέλεκομ στην Α1 Τουρκίας οι Πεκέρ και Αρσλάν

Ανέβασαν την Τουρκ Τέλεκομ στην Α1 Τουρκίας οι Πεκέρ και Αρσλάν
HIZLI HUCUM

Οι βετεράνοι Κάγια Πεκέρ και Έντερ Αρσλάν δείχνουν ότι το λέει ακόμα η καρδιά τους, αφού με τις εμφανίσεις τους βοήθησαν την Τουρκ Τέλεκομ να επανέλθει στην Α1 Τουρκίας, εξασφαλίζοντς την άνοδο 4 αγωνιστικήες πριν το φινάλε της Α2 Τουρκίας.

Κάποτε υπήρξαν επίλεκτα μέλη της εθνικής Τουρκίας. Πλέον βρίσκονται σε προχωρημένη (μπασκετική) ηλικία, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να συνεχίζουν να παίζουν μπάσκετ. Ο λόγος για τον 38χρονο Κάγια Πεκέρ και τον 35χρονο Έντερ Αρσλάν, οι οποίοι είναι οι ηγέτες της Τουρκ Τέλεκομ στην Α2 Τουρκίας.

Οι άλλοτε διεθνείς Τούρκοι οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη με 90-80 εκτός έδρας επί της (3ης της βαθμολογίας) Σελτσούκου στο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Α2 Τουρκίας, εξασφαλίζοντας έτσι στην ομάδα τους την άνοδο στην αντίστοιχη Α1. Ο μεν Πεκέρ είχε 21 πόντους και ο δε Αρσλάν 18 πόντους για τους νικητές σε αυτό το κρίσιμο ντέρμπι, δείχοντας ότι το... λέει η καρδιά τους.

Πλέον η Τουρκ Τέλεκομ έχει ρεκόρ 28-2, έναντι 23-7 της δεύτερης Μπρουσασπόρ και 21-9 της Σελτσούκου, σε μία ξεκαθαρη επίδειξη δύναμης.

Για την ιστορία, την φετινή σεζόν ο Πεκέρ έχει 10.8 πόντους και 4.7 ριμπάουντ μέσο όρο και ο Αρσλάν 11.8 πόντους και 4.3 ασίστ μέσο όρο.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ