ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζήσης: Η πρώτη νίκη στην Ισπανια έφερε και προσωπική διάκριση

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Ζήσης βρέθηκε σε σπουδαία βραδιά δημιουργικά απέναντι στην Εστουδιάντες, οδηγώντας την Μπανταλόνα στην πρώτη της νίκη στο ισπανικό Πρωτάθλημα, μετά από πέντε αγωνιστικές!

Η Μπανταλόνα έχει ξεκινήσει καλά στο EuroCup μετρώντας δύο νίκες σε τρία ματς, δεν ισχύει όμως το ίδιο και στο ισπανικό Πρωτάθλημα όπου ξεκίνησε με τέσσερις ήττες!

Η παρθενική νίκη ήρθε στην πέμπτη αγωνιστική και στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Εστουδιάντες. Εκεί, οι γηπεδούχοι είχαν τον Κλεμέν Πρέπελιτς σε πολύ παραγωγική βραδιά (24 πόντους) από τη μία και τον Νίκο Ζήση σε δημιουργικό... οίστρο από την άλλη. Ο 36χρονος γκαρντ εξακολουθεί να βοηθά με την εμπειρία του και την έφεσή του στο οργανωτικό κομμάτι την ομάδα του, έχοντας όμως και σημαντική συμβολή στο σκοράρισμα στην παράλληλη ευρωπαϊκή υποχρέωση του EuroCup (12 πόντους μέσο όρο).

Η τελευταία εμφάνιση του Νικου Ζήση χάρισε την πρώτη νίκη της Μπανταλόνα στην ABC, οδήγησε στην ανάδειξή του σε μέλος της καλύτερης πεντάδας της πέμπτης αγωνιστικής. Μάλιστα, "συμπαίκτης" του σε αυτή την πεντάδα είναι και ο... συμπαίκτης του στην Μπανταλόνα, Πρέπελιτς στον οποίο μοίραζε τη μία ασίστ μετά την άλλη στο ματς με την Εστουδιάντες. Την υπόλοιπη καλύτερη πεντάδα συμπληρώνουν οι Ντι Τζέι Σίλι, Μούσα Ντιανέ και Πιέρια Χένρι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ