ΜΠΑΣΚΕΤ

VIDEO: "Τρελάθηκε" και χτύπησε τον 18χρονο Πάντζαρ ο Λάσο!

VIDEO: "Τρελάθηκε" και χτύπησε τον 18χρονο Πάντζαρ ο Λάσο!

Ο Πάμπλο Λάσο θέλει να κάνει τον Μέλβιν Πάντζαρ το νέο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως στο εκτός έδρας ματς με την Ομπραντόιρο ξέσπασε πάνω του στη διάρκεια ενός timeout (VIDEO).

Ο Μέλβιν Πάντζαρ είναι μαζί με τον Ουσμάν Γκαρούμπα τα επόμενα δύο μεγάλα στοιχήματα της Ρεάλ Μαδρίτης, οι δύο παίκτες που θέλει ο Πάμπλο Λάσο να ακολουθήσουν το μονοπάτι που περπάτησε ο Λούκα Ντόντσιτς. Προς το παρόν, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος από τον πρώτο, στον οποίο ξέσπασε στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ομπραντόιρο .

Συγκεκριμένα, ο Λάσο "τρελάθηκε" με τον 18χρονο Σουηδό πλέι μέικερ και στη διάρκεια ενός timeout της Ρεάλ του μίλησε σε πολύ έντονο ύφος. Πρώτα τον χτύπησε στην πλάτη, στη συνέχεια τον τράβηξε δύο φορές από τη φανέλα και στο τέλος του έριξε γροθιά στο στομάχι. Ο Πάντζαρ δεν αντέδρασε, άκουσε με προσοχή τον άνθρωπο που τον πίστεψε όσο κανείς, όμως σίγουρα θα θυμάται για καιρό αυτό που συνέβη, το οποίο μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ