ΜΠΑΣΚΕΤ

Video: Δάκρυσε στο "αντίο" του ο Ράφα Μαρτίνεθ

Video: Δάκρυσε στο "αντίο" του ο Ράφα Μαρτίνεθ

Μετά από 11 χρόνια, ο Ράφα Μαρτίνεθ είπε "αντίο" στη Βαλένθια, με την οποία ως αρχηγός έφτασε στην κατάκτηση ευρωπαϊκών και εγχώριων τίτλων. Συγκίνηση στο τελευταίο του ματς, δάκρυσε ο ίδιος όπως θα δείτε στο video.

Το 2008, ο Ράφα Μάρτίνεθ έβαλε για πρώτη φορά τη φανέλα της Βαλένθια. Σχεδόν 11 χρόνια μετά, το ταξίδι με την συγκεκριμένη ομάδα φτάνει στο τέλος του, με τον ίδιο να έχει πανηγυρίσει τίτλους σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και εντός των συνόρων. Πιο πρόσφατη επιτυχία η κατάκτηση του EuroCup, ενώ είχε και δύο σεζόν με παρουσία στη EuroLeague.

Το τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς απέναντι στη Ρεάλ, εκεί όπου οι Μαδριλένοι έκαναν το 3-0 και πέρασαν στους τελικούς της Liga Endesa, ήταν το τελευταίο του Ράφα Μαρτίνεθ με τη Βαλένθια. Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική όπως θα δείτε στη συνέχεια, με τον Ισπανό γκαρντ να δακρύζει στο "αντίο" του, ενώ τον χειροκρότησε όλο το γήπεδο, μαζί και οι αντίπαλοι.

Ο Ράφα Μαρτίνεθ γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου του 1982. Όπως δήλωσε, θα ήθελε να παίξει ακόμα μία χρονιά, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Το δεδομένο είναι πως το ταξίδι του ως αρχηγός της Βαλένθια ολοκληρώθηκε μετά από 11 χρόνια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ