ΜΠΑΣΚΕΤ

VIDEO: Ανατριχιαστικός τραυματισμός του Γκιέλο της Τενερίφης κόντρα στην Ρεάλ

VIDEO: Ανατριχιαστικός τραυματισμός του Γκιέλο της Τενερίφης κόντρα στην Ρεάλ

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Τόμας Γκιέλο της Τενερίφης στον αγώνα με την Ρεάλ, αφού σε μία προσπάθειά του για λέι-απ φάνηκε να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο. Οι κραυγές του "πάγωσαν" το γήπεδο.

Είναι από τις στιγμές που το μόνο που μπορεί να αισθανθεί κάποιος βλέποντας την φάση είναι να στρέψει το βλέμμα του από την άλλη πλευρά και να αισθανθεί λύπη για αυτό που μόλις είδε. Ο Τόμας Γκιέλο της Τενερίφης βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή στον αγώνα με την Ρεάλ ( νίκη για τους Μαδριλένους με 88-73 ) και δυστυχώς φαίνεται ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο.

Ο Πολωνός φόργουορντ έφυγε γρήγορα στον αιφνιδιασμό σε μία φάση στην τέταρτη περίοδο σε κατάσταση δύο εναντίον ενός. Δέχθηκε την πάσα του συμπαίκτη του και προσπάθησε να τελειώσει την φάση, με τον Φακούντο Καμπάτσο να προσπαθεί να τον σταματήσει, αλλά να γλιστράει στο παρκέ. Εκείνη την στιγμή ήταν που ο Γκιέλο στάθηκε άτυχος, αφού κατά την διάρκεια της προσγείωσής του το αριστερό του πόδι πάτησε πάνω στον Αργεντινό γκαρντ με αποτέλεσμα να "γυρίσει" το δεξί του γόνατο σε άσχημη γωνία και να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ.

Οι κραυγές του Πολωνού φόργουορντ "πάγωσαν" το κοινό, που έβλεπε τον παίκτη της Τενερίφης να υποφέρει και τελικά να αποχωρεί με φορείο από το γήπεδο.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τον τραυματισμό, ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι πρόκειται για μία σκληρή εικόνα που ίσως δεν μπορούν να αντέξουν όλοι να δουν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ