ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρελή πρόταση της Μπαρτσελόνα σε Λάρκιν!

Τρελή πρόταση της Μπαρτσελόνα σε Λάρκιν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "AS" η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να προσφέρει ένα ηγεμονικό διετές συμβόλαιο στον Σέιν Λάρκιν συνολικής αξίας 5 εκατ. ευρώ!

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι θέλει πάρα πολύ να βάλει τον Σέιν Λάρκιν στο πλευρό του Τόμας Ερτέλ στην θέση του πόιντ γκαρντ. Δεν εξηγείται αλλιώς το σενάριο που κυκλοφόρησε από την εφημερίδα "AS" το οποίο υποστηρίζει ότι οι Καταλανοί ετοιμάζονται να προσφέρουν στον Αμερικανό γκαρντ διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2.5 εκατ. ευρώ!

Σε περίπτωση που αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε ο Λάρκιν θα γίνει αυτόματα ένας από τους πλέον υψηλόμισθους παίκτες στην Ευρώπη. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι η Μπασκόνια θα έχει βάσει κανονισμών πέντε ημέρες στην διάθεσή της για να ισοφαρίσει την προσφορά και να κρατήσει τον Λάρκιν στην ομάδα, αφού στην Ισπανία ο άλλοτε ΝΒΑερ θεωρείται restricted free agent.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι από την "AS" δεν έχει διευκρινιστεί αν το συγκεκριμένο ποσό που αναφέρεται θα αποτελεί τις "καθαρές" αποδοχές του Λάρκιν ή έχει συμπεριληφθεί στην περίπτωσή του και η εφορία. Κάτι που ίσως θα πρέπει να διευκρινιστεί, αφού μέχρι πρόσφατα υπήρχε η εντύπωση ότι ο Αμερικανός γκαρντ ζητούσε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 1.5 ευρώ, ποσό το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν φαινόταν διατεθειμένη να του καταβάλει η Μπασκόνια για να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Εκτός αν υπό τον φόβο της ΤΣΣΚΑ - η οποία μετά την αποχώρηση του Μίλος Τεόντοσιτς για το ΝΒΑ ψάχνει πόιντ γκαρντ - η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να "τινάξει τη μπάνκα στον αέρα".

Όπως και να έχει, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Λάρκιν είναι πλέον ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της αγοράς χάρη στην εξαιρετική περσινή σεζόν που πραγματοποίησε με την ομάδα της Βιτόρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ