ΜΠΑΣΚΕΤ

Το poll της "Marca": 68% θέλουν την αποχώρηση της Ρεάλ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Υπέρ της αποχώρησης της Ρεάλ Μαδρίτης από το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ τάσσονται οι οπαδοί της "Βασίλισσας", με βάση τα αποτελέσματα του poll που πραγματοποιεί η ισπανική εφημερίδα "Marca".

Η εφημερίδα "Marca" ζητάει από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης να ψηφίσουν αν επιθυμούν την παραμονή ή την αποχώρηση της ομάδας από την ACB και οι φίλοι της "Βασίλισσας" εξέφρασαν την ξεκάθαρη προτίμησή τους.

"Σεισμό" στο παγκόσμιο μπάσκετ έχει προκαλέσει η κόντρα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της ACB, μετά τον επεισοδιακό τελικό του Copa del Rey ο οποίος κρίθηκε από τα σφυρίγματα των διαιτητών, με τους Μαδριλένους να έχουν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις τους.

Η Ρεάλ απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το ισπανικό πρωτάθλημα και παράλληλα ψάχνει τους τρόπους που θα το κάνει και η ισπανική εφημερίδα "Marca" ππραγματοποιεί poll καλώντας τους οπαδούς του συλλόγου να τοποθετηθούν.

Πέρα από τη διοίκηση του κλαμπ που εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης από τις εγχώριες διοργανώσεις, εξαιτίας της αδικίας στον τελικό με τους Καταλανούς, οι φίλοι της ομάδας πιστεύουν σε ποσοστό 68% ότι η Ρεάλ πρέπει να μην συνεχίσει να συμμετέχει στην ACB.

Το poll της "Marca": 68% θέλουν την αποχώρηση της Ρεάλ

Αναφορικά με το ποιος θα βγει χαμένος στην περίπτωση που η Ρεάλ σταματήσει να αγωνίζεται στην ACB, το 44% υποστηρίζει ότι χαμένη θα είναι η ACB, το 32% θεωρεί ότι ζημιωμένη θα είναι η "Βασίλισσα" και το 24% πιστεύει ότι χαμένες θα είναι αμφότερες οι πλευρές.

Το poll της "Marca": 68% θέλουν την αποχώρηση της Ρεάλ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ