ΜΠΑΣΚΕΤ

Θύματα ληστείας οι γονείς και ο αδελφός του Λαπροβίτολα

Θύματα ληστείας οι γονείς και ο αδελφός του Λαπροβίτολα

Οι γονείς και ο αδελφός του Νίκολας Λαπροβίτολα της Μπασκόνια πέρασαν δύσκολες ώρες, αφού άγνωστοι απήγαγαν αρχικά τον δεύτερο, πριν τελικά τον οδηγήσουν στους γονείς του, κλέβοντας κοσμήματα και λεφτά από την οικογένεια.

Οι απαγωγές και ληστείες συγγενών γνωστών αθλητών στην Αργεντινή είναι - δυστυχώς - συνηθισμένο φαινόμενο. Τελευταίο θύμα τους ήταν ο αδελφό του Νίκολας Λαπροβίτολα της Μπασκόνια.

Όπως έγινε γνωστό μέσω Ισπανικών δημοσιευμάτων, άγνωστοι απήγαγαν τον αδελφό του γκαρντ της Μπασκόνια υπό την απειλή όπλου. Αφού όμως διαπίστωσαν ότι δεν είχε πολλά χρήματα να τους δώσει, τον πήγαν σπίτι του - όπου μένει με τους γονείς του - και απειλώντας να τον σκοτώσουν υποχρέωσαν την οικογένειά του να τους δώσει κοσμήματα και χρήματα.

Κατόπιν, πήραν και το αμάξι της οικογένειας και διέφυγαν, αφήνοντας πάντως πίσω τους πάντως τον αδελφό του Λαπροβίτολα χωρίς να τον πειράξουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χτύπησαν ούτε τους γονείς, με τη μοναδική θετική εξέλιξη σε αυτό το άγριο σκηνικό που στήθηκε να είναι ότι δεν έπαθε κανείς τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ