ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει να κρατήσει Θανάση Αντετοκούνμπο η Ανδόρα

Θέλει να κρατήσει Θανάση Αντετοκούνμπο η Ανδόρα

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα η Ανδόρα σκοπεύει να κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ ανανέωσε ήδη το συμβόλαιο του Όλιβερ Στέβιτς.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε μία εξαιρετική σεζόν στην ACB με την φανέλα της Ανδόρα, ανεβαίνοντας επίπεδο ως παίκτης. Απολύτως λογικά λοιπόν, στην Ανδόρα σκέφτονται πλέον σοβαρά να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν Ισπανικά δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ άφησε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι σκοπεύουν να κάνουν άμεσα την κίνησή τους.

Όπως φαίνεται ωστόσο θα έχουν αρκετό ανταγωνισμό. Κι αυτό γιατί τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει τραβήξει χάρη στις φετινές του εμφανίσεις το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με κάποιες από αυτές μάλιστα να αγωνίζονται στην EuroLeague τη νέα σεζόν.

Εν αναμονή της νέας πρότασης στον Θανάση πάντως, η Ανδόρα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ολιβέρ Στέβιτς. Ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε μία καλή σεζόν φέτος, αριθμώντας 9.3 πόντους και 4.3 ριμπαόυντ ανά αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ