ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα παράπονα του Κατσικάρη

Τα παράπονα του Κατσικάρη

Η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στη Liga Endesa ωστόσο ο Έλληνας κόουτς έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για την τελευταία φάση του αγώνα και το καλάθι του Βάσκεθ στα 2" για τη λήξη (VIDEO)!

Ο Φώτης Κατσικάρης επέστρεψε φέτος στους ισπανικούς πάγκους έπειτα από μια διετία ωστόσο η Μούρθια ηττήθηκε στο Palacio Municipal De Deportes από την Ουνικάχα με 58-60 , στην πρεμιέρα της Liga Endesa 2015-16.

Ο Φραν Βάσκεθ ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στη Μάλαγα, σκοράροντας στα 2" πριν από τη λήξη μετά το άστοχο λέι απ του Μάρκοβιτς κι ενώ προηγουμένως ο Καμπάτσο χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ. Μόνο που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται καθώς ο σέντερ της Ουνικάχα "κρεμάστηκε" από τη στεφάνη, πριν η μπάλα καταλήξει στο καλάθι!

Τα παράπονα του Κατσικάρη

Τι είχε να πει επί του θέματς ο Έλληνας προπονητής της Μούρθια; "Χωρίς να παίξουμε καλά, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Καταλαβαίνω ότι στην προκειμένη περίπτωση οι διαιτητές δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το instant replay ωστόσο η φάση ήταν ξεκάθαρη! Από 'κει και πέρα, δουλεύουμε για να βελτιωθουμε. Είναι θέμα χρόνου να το πετύχουμε. Θα είμαστε πιο γρήγοροι και πιο αποτελεσματικοί στα επόμενα παιχνίδια" .

Η επίμαχη φάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ