ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα αδέλφια Γκασόλ ενισχύουν 300 παιδικές ομάδες μπάσκετ

Τα αδέλφια Γκασόλ ενισχύουν 300 παιδικές ομάδες μπάσκετ
EUROKINISSI

Πάου και Μαρκ Γκασόλ αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά 300 παιδικές ομάδες που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στα έξοδα τους ονομάζοντας την πρωτοβουλία τους "Basket4All".

Οι Μαρκ και Πάου Γκασόλ έχουν δείξει αρκετές φορές τον γενναιόδωρο χαρακτήρα τους στηρίζοντας έμπρακτα τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Τις τελευταίες μέρες, επανήλθαν στο προσκήνιο με αφορμή μία ακόμη υπέροχη πρωτοβουλία που έχουν στα σκαριά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Practico Deporte, τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να λανσάρουν με δική τους πρωτοβουλία την οργάνωση "Basket4All", με στόχο να ενισχύσουν οικονομικά 300 παιδικές ομάδες μπάσκετ που έχουν να διαχειριστούν ένα πολύ σφιχτό μπάτζετ.

Μέσω του ιδρύματος Gasol, θα δωρίσουν αθλητικό εξοπλισμό σε 300 παιδικές ομάδες μπάσκετ κατόπιν αυστηρών κριτηρίων. Βέβαια, θα δοθεί ξεκάθαρη προτεραιότητα στις ακαδημίες που αγωνίζονται τόσο αγόρια όσο και κορίτσια.

Τα αδέλφια Γκασόλ εξήγησαν σε δηλώσεις τους τον βασικό στόχο που εξυπηρετεί η πρωτοβουλία τους: "Θέλουμε οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο Basket4All να μπορούν να προπονηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιώσουμε την απόδοση και τις εμφανίσεις τους".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ