ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφώνησε με Τενερίφη ο Γιάνκοβιτς

BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην Τενερίφη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, αφού αποχώρησε από τον Χολαργο με προορισμό την Τενερίφη.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς επιστρέφει στην Ισπανία. Ο 28χρονος φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με την Τενερίφη και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Γιάνκοβιτς είχε υπογράψει "ανοιχτό" συμβόλαιο με τον Χολαργο στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που του έδινε το δικαίωμα να αποχωρήσει όποτε επιθυμούσε.

Ο διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες φόργουορντ πρόλαβε να πάρει μέρος σε 7 αγώνες πρωταθλήματος με τον Χολαργό, έχοντας σε αυτό το διάστημα 12 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής του. Το κενό που αφήνει στο ροτέισον των νεοφώτιστων είναι μεγάλο, με τους Μιχάλη Καμπερίδη και Διονύση Σκουλίδα να αναμένεται πλέον να έχουν αυξημένες αρμοδιότητες.

Με την συμφωνία του με την Τενερίφη ο Γιάνκοβιτς επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίστηκε και την περσινή σεζόν με την φανέλα της Ανδόρα, έχοντας 7.2 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ