ΜΠΑΣΚΕΤ

Supercopa: Θέλει το back to back η Γκράν Κανάρια

Supercopa: Θέλει το back to back η Γκράν Κανάρια
EUROCUPBASKETBALL.COM

Η Γκραν Κανάρια και η Βαλένθια κοντράρονται σήμερα (23/9, 20:30) στον τελικό του Supercopa, με την πρώτη να θέλει να κατακτήσει τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την πρωταθλήτρια Ισπανίας να κερδίσει το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Γκραν Κανάρια πήγε πέρυσι στο Supercopa και τα... διέλυσε όλα, κατακτώντας πανηγυρικά το τρόπαιο. Έναν χρόνο αργότερα, η ομάδα των Κανάριων Νήσων επέστρεψε στον... τόπο του εγκλήματος και θέλει κόντρα στην, πρωταθλήτρια Ισπανίας, Βαλένθια να κάνει το back to back (20:30).

Η Βαλένθια βέβαια δεν σκοπεύει να της κάνει το χατίρι. Και φρόντισε να δείξει τις προθέσεις της από τον ημιτελικό της διοργάνωσης, όπου κέρδισε με 83-78 την Ουνικάχα Μάλαγα .

Όχι βέβαια πως και η Γκραν Κανάρια δεν έδειξε έτοιμη για την πρόκληση, αφού στον άλλο ημιτελικό απέκλεισε την Ρεάλ, κερδίζοντάς την με 73-64 .

Η κάτοχος του τροπαίου είδεη την τριάδα των Μέκελ, Πασέτσνικς και Φίσερ να την οδηγεί κόντρα στους Μαδριλένους, την ίδια στιγμή που η Βαλένθια στηρίχθηκε στον άλλοτε "ερυθρόλευκο" Έρικ Γκριν και τους Τίμπορ Πλάις και Σαν Εμετέριο.

Η αλήθεια είναι ότι στον συγκεκριμένο αγώνα υπάρχει φαβορί (Βαλένθια) και αουτσάιντερ (Γκραν Κανάρια). Σε έναν αγώνα μπάσκετ βέβαια πολλά μπορούν να γίνουν, κάτι που έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Μένει να φανεί ποια από τις δύο ομάδες θα φύγει χαμογελαστή από το παρκέ μετά την ολοκλήρωση του τελικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ