ΜΠΑΣΚΕΤ

Supercopa σημαίνει θέαμα

Supercopa σημαίνει θέαμα

Η Μπασκόνια και η Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσουν απόψε (22/9, 20:15) το ισπανικό Supercopa. Δείτε τις καλύτερες στιγμές των δύο χθεσινών ημιτελικών (VIDEOS).

Η Μπασκόνια θα έχει απόψε την ευκαιρία να "πιάσει" την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της λίστας με τις ομάδες που μετρούν τις περισσότερες κατακτήσεις Supercopa. Οι Βάσκοι επικράτησαν χθες (21/9) της Μπαρτσελόνα και θα αντιμετωπίσουν στον αποψινό τελικό (22/9, 20:15) την Ρεάλ Μαδρίτης , φιλοδοξώντας να κατακτήσουν το Supercopa για πέμπτη φορά στην ιστορία τους (όσες έχει και η Μπαρτσελόνα) και για πρώτη φορά από το 2008.

Η Ρεάλ, από τη μεριά της, επιστρέφει σε τελικό του Supercopa για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια. Οι Μαδριλένοι έχουν κατακτήσει τρεις φορές τον τίτλο (2012, 2013, 2014) στον συγκεκριμένο θεσμό, ο οποίος διεξάγεται ανελλιπώς στην Ισπανία από το 2004 και ύστερα, με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας της Liga Endesa, της κατόχου του Κυπέλλου Ισπανίας (Copa del Rey), της πρωταθλήτριας της EuroLeague* και της ομάδας που το διοργανώνει κάθε φορά.

* Σε περίπτωση που δεν είναι ισπανική ομάδα η πρωταθλήτρια της EuroLeague, τα επόμενα κριτήρια είναι κατά σειρά τα εξής: πρωταθλήτρια EuroCup, πρωταθλήτρια Champions League, φιναλίστ ισπανικού πρωταθλήματος, φιναλίστ κυπέλλου, φιναλίστ EuroLeague, φιναλίστ EuroCup, φιναλίστ Champions League, συμμετοχή σε Final Four EuroLeague.

Δείτε εκτεταμένα στιγμιότυπα από τις δύο αναμετρήσεις:




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ