ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Βαλένθια ο Αμπάλντε

Στην Βαλένθια ο Αμπάλντε

Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε θα αγωνίζεται στην Βαλένθια από τη νέα σεζόν. Ο Ισπανός γκαρντ/φόργουορντ ανήκε στην πρωταθλήτρια Ισπανίας από πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά ήταν δανεικός στη Μπανταλόνα.

Η Βαλένθια συνεχίζει να κάνει κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Μετά λοιπόν τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ντούμπλεβιτς, Σαν Εμετέριο, Βίβες και Μαρτίνεθ, αποφάσισε και την προσθήκη του Αλμπέρτο Αμπάλντε (2.02 μέτρα, γκαρντ/φόργουορντ) στο ρόστερ.

Ο Αμπάλντε ανήκε από το καλοκαίρι του 2016 στην Βαλένθια, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας να αποφασίζει ωστόσο μετά την συμφωνία να τον αφήσει για έναν χρόνο δανεικό στη Μπανταλόνα - στην οποία ανήκε πριν συμφωνήσει με την Βαλένθια - γνωρίζοντας ότι ο Ισπανός διεθνής θα έχει ενεργό ρόλο, προκειμένου να έρθει πιο έτοιμος την επόμενη σεζόν. Και φαίνεται να δικαιώνεται για αυτή της την απόφαση.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αμπάλντε ήταν εκ των κορυφαίων της Μπανταλόνα, έχοντας 10.1 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 23.4 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ