ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην καλύτερη πεντάδα της ACB o Σερμαντίνι

Στην καλύτερη πεντάδα της ACB o Σερμαντίνι

Η Ισπανική Λίγκα ανακοίνωσε την καλύτερη πεντάδα της κανονικής περιόδου στο Πρωτάθλημα, με τον γνώριμό μας, Γκιόργκι Σερμαντίνι, να κερδίζει πανάξια μία θέση. Δείτε ποιοι τον πλαισίωσαν στην πεντάδα, αλλά και τα μέλη της δεύτερης πεντάδας.

Μία ονειρεμένη Regular season - σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο - για τον Γκιόργκι Σερμαντίνι ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο: Την Ανδόρα να προκρίνεται στα playoffs και τον ίδιο να κερδίζει μία θέση στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς!

Ο Γεωργιανός σέντερ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε δηλαδή ουσιαστικά κορυφαίος σέντερ του Ισπανικού Πρωταθλήματος, ξεπερνώντας παίκτες όπως οι Γκουστάβο Αγιόν και Οθέλο Χάντερ της Ρεάλ και ο Άντε Τόμιτς της Μπαρτσελόνα, χάρη στους 15.3 πόντους και τα 7.6 ριμπαόυντ που είχε μέσο όρο.

Μαζί του, βρέθηκαν στις θέσεις των γκαρντ οι Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ Μαδρίτης) και Έντουϊν Τζάκσον (Εστουντιάντες), με τον Άνταμ Χάνγκα (Μπασκόνια) να χρίζεται καλύτερος σμολ φόργουορντ και τον Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς (Βαλένθια) καλύτεροι πάουερ φόργουορντ, με όλους να βιώνουν πραγματικά εξαιρετικές σεζόν.

Στην 2η καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν οι Σέιν Λάρκιν (Μπασκόνια), Φακούντο Καμπάτσο (Μούρθια), Νεμάνια Νέντοβιτς (Βαλένθια), Άντονι Ράντολφ (Ρεάλ) και Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ