ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Ισπανία, οι "αιώνιοι" βλέπουν μαζί τα clásico

Στην Ισπανία, οι "αιώνιοι" βλέπουν μαζί τα clásico

Δευτερόλεπτα μετά το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα, η κάμερα έπιασε το στιγμιότυπο του Σαββατοκύριακου που αξίζει να δεις (VIDEO).

Στην Ελλάδα απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών. Ο Ολυμπιακός παίζει με τον κόσμο του στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός με το κοινό του στο ΟΑΚΑ και η αντιπαλότητα παραμένει σε επικίνδυνα επίπεδα. Στην Ισπανία, τα πράγματα είναι... κάπως διαφορετικά. Βλέπετε, ένας φίλος της Ρεάλ μπορεί να δει ντέρμπι στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Το ίδιο και ένας φίλος της Μπαρτσελόνα. Μπορεί να παρακολουθήσει ένα clasico στη Μαδρίτη χωρίς να κινδυνεύσει να του ανοίξουν το κεφάλι.

Κι αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να δεις το στιγμιότυπο που "έπιασε" η κάμερα λίγα δευτερόλεπτα μετά το φινάλε του ντέρμπι που βρήκε τους Καταλανούς θριαμβευτές στο σπίτι της μεγάλης αντιπάλου. Το τελικό 80-84 δεν ακολούθησε ένταση, αντικείμενα και αποδοκιμασίες. Αντ' αυτού, ένας φίλος της Μπαρτσελόνα, ευτυχισμένος από τη νίκη της ομάδας του, έδωσε το χέρι σε έναν φίλο της Ρεάλ και στη συνέχεια οι δυο τους αγκαλιάστηκαν. Μπορεί και να γνωρίζονταν, μπορεί και να ήταν αδέλφια. Κανείς δεν ξέρει. Και μόνο η εικόνα είναι αρκετή για να μας κάνει να ζηλέψουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ