ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκαριόλο για εθνική Ισπανίας: "Έχω κάνει ό,τι χρειάζεται, πλέον εξαρτάται από την Ομοσπονδία"

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την εθνική Ισπανίας, ρίχνοντας το μπαλάκι στην Ομοσπονδία.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Σέρτζιο Σκαριόλο με την εθνική Ισπανίας είναι κάτι που θέλει τόσο αυτός όσο και η Ομοσπονδία, κάτι που έχει εκφραστεί με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον Πρόεδρό της, Χόρχε Γκαρμπαχόσα. Προς το παρόν όμως όλα είναι παγωμένα.

Η έξαρση του κορονοϊού έχει καθυστερήσει το θέμα, με αποτέλεσμα κάθε λίγο και λιγάκι να πρέπει είτε ο Σκαριόλο είτε ο Γκαρμπαχόσα να δηλώνουν ότι επιθυμούν την ανανέωση του συμβολαίου. Αυτό ακριβώς έκανε, ξανά, ο έμπειρος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "mundo deportivo", δίνοντας ωστόσο έναν διαφορετικό τόνο αυτή τη φορά.

Ο Σκαριόλο ερωτήθηκε για πολλοστή φορά για το ζήτημα, με την απάντησή του να δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του: " Δεν ξέρω σε ποιο σημείο βρίσκεται το θέμα, το χειρίζονται η Ομοσπονδία και ο εκπρόσωπός μου. Έχω κάνει μία προσπάθεια με τους Ράπτορς, με τους οποίους πρέπει να υπάρξει συμφωνία και να λάβουν μία αποζημίωση.

Ειλικρινά δεν είναι ανυπόμονος. Έχω κάνει ό,τι χρειάζεται από την πλευρά μου. Πλέον εξαρτάται από την ατζέντα της Ομσπονδίας και τις προτεραιότητές της σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε. Όταν θέλουν να συζητήσουν το θέμα, θα το κάνουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ