ΜΠΑΣΚΕΤ

Σενάριο για Φελντέιν στην Ισπανία, διαψεύδει ο Ραζνάτοβιτς

Σενάριο για Φελντέιν στην Ισπανία, διαψεύδει ο Ραζνάτοβιτς

Η Μπιλμπάο θέλει τον Τζέιμς Φελντέιν για το φινάλε της σεζόν, ωστόσο ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ξεκαθάρισε πως ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Λίγο μετά την απώλεια του τίτλου στην Αδρατική Λίγκα , στον Ερυθρό Αστέρα άρχισαν τον… ξεσκαρτάρισμα. Πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Ντίλαν Ένις , ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη Σαραγόσα, ομάδα που απέκτησε και τον πολύπειρο Μίλκο Μπιέλιτσα.

Υπάρχει, όμως, ακόμα ένας παίκτης που έχει ενδιαφέρον από ισπανική ομάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, η Μπιλμπάο ενδιαφέρεται για τον Τζέιμς Φελντέιν προκειμένου να παρουσιαστεί ενισχυμένη στις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν. Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού (γενν. το 1988, ύψος 1.93) έκανε φέτος πολύ καλή χρονιά στη EuroLeague (11.6 πόντοι, 2.9 ασίστ) και οι Βάσκοι τον χρειάζονται καθώς βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-20 και δίνουν μάχη για να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία...

Βέβαια, λίγο αργότερα, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς -που εκπροσωπεί τον παίκτη- ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει συμφωνία και πως ο Φελντέιν έχει μεν αρκετές προτάσεις αλλά δεν θα φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο θέλει να τελειώσει τη χρονιά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα Σερβίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ