ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρέγιες: Έφτασε τους χίλιους αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης

Ρέγιες: Έφτασε τους χίλιους αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης
EUROKINISSI

Ο Φελίπε Ρέγιες έφτασε τους 1.000 αγώνες με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη συμμετοχή του στον δεύτερο ημιτελικό με την Βαλένθια.

Μια ζωή στην Μαδρίτη έχει περάσει ο Φελίπε Ρέγιες. Στον δεύτερο ημιτελικό με την Βαλένθια ο 39χρονος σέντερ (που θα κλείσει τα 40 τον Μάρτιο του 2020) έφτασε τους 1.000 αγώνες με την Ρεάλ και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ του χάρισε στα αποδυτήρια μία φανέλα αφιερωμένη σε αυτόν.

Ο Ρέγιες πήγε στην Ρεάλ από την Εστουντιάντες το καλοκαίρι του 2004 και δεν έφυγε ποτέ από εκεί. Σε αυτά τα 15 χρόνια έπαιξε 591 αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα, 333 στην EuroLeague, 39 στο Copa del Rey, 19 στο Supercopa, 16 για το ULEB Cup και άλλους δύο για το διηπειρωτικό κύπελλο. Κατέκτησε με την Ρεάλ δύο τίτλους EuroLeague, ένα διηπειρωτικό κύπελλο, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, 5 Copa del Rey, 4 Supercopa και 1 ULEB Cup.

" Είναι ένα νούμερο που δεν ξέρω εάν έχει φτάσει άλλος. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα παίξω τόσους πολλούς αγώνες. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που βρίσκομαι τόσα πολλά χρόνια σε αυτή την ομάδα, έχοντας κατακτήσει τόσους τίτλους. Η καλύτερη ανταμοιβή είναι να περικλείομαι από αυτούς τους ανθρώπους", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρέγιες.


Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ