ΜΠΑΣΚΕΤ

Περπέρογλου: "Καλή αρχή, αλλά... ο μικρότερος τίτλος"

Περπέρογλου: "Καλή αρχή, αλλά... ο μικρότερος τίτλος"

Λίγα λεπτά αφότου κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με την Μπαρτσελόνα, ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στο Sport24.gr για την επιτυχία και όσα (παραπάνω) θέλει να ζήσει με τους "μπλαουγκράνα".

Το Super Copa δεν είναι ο πιο ποθητός τίτλος που διεκδικούν οι ισπανικές ομάδες σε μια χρονιά. Δεν παύει όμως να είναι... τίτλος. Κι η κατάκτησή του σηματοδοτεί το ιδανικό ξεκίνημα της νέας σεζόν για την Μπαρτσελόνα .

Αν και βρίσκεται λίγες μόλις ημέρες στην ομάδα (ελέω Eurobasket), ο Στράτος Περπέρογλου γεύτηκε το νέκταρ της πρώτης του νίκης τίτλου με τους "μπλαουγκράνα". Κι αφού τα κατάφερε βοηθώντας τους με 13 πόντους, μίλησε στο Sport24.gr για την πρώτη καταλανική επιτυχία της καριέρας του:

" Είναι ο μικρότερος στόχος που είχαμε να κυνηγήσουμε φέτος. Είναι ωραίο πάντως να ξεκινάς έτσι τη σεζόν. Ήταν δύο απαιτητικά παιχνίδια, αφού παίξαμε σε μία δυνατή έδρα. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια", δήλωσε αρχικά ο 31χρονος φόργουορντ, ο οποίος -αναφερόμενος στην προσαρμογή του- είπε: " Είμαι με την ομάδα δέκα ημέρες. Προσπαθώ να μάθω τους συμπαίκτες και τον προπονητή. Όσο περνά ο καιρός θα προσαρμόζομαι καλύτερα".

Σε ερώτηση που του έγινε για την Μπαρτσελόνα και όσα αυτή πρεσβεύει, ανέφερε αρχικά πως " έχω παίξει σε πολύ μεγάλες ομάδες. Είμαι ευγνώμων που έχω παίξει σε αυτές τις ομάδες", για να προσθέσει πως "ως σύλλογος βγάζει μια διαφορετική αύρα ο σύλλογος, κι η πόλη κι ο κόσμος".

Τέλος, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο σχολίασε πως " έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, με πολλά παιχνίδια και υψηλές απαιτήσεις. Μακάρι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ