ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Το χειρότερο παιχνίδι μας"

Πασκουάλ: "Το χειρότερο παιχνίδι μας"

Η Μάλαγα έστειλε τη σειρά με την Μπαρτσελόνα σε Game 5, η παράδοση είναι υπέρ των Καταλανών και ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε ότι οι "μπλαουγκράνα" έκαναν τη χειρότερή τους εμφάνιση (VIDEO)!

Η Μπαρτσελόνα έκανε εύκολα το 2-0 στο "Palau Blaugrana" κόντρα στη Μάλαγα κι εν συνεχεία ταξίδεψε στην Ανδαλουσία για να τελειώσει τη δουλειά στο "Martin Carpena" και να προκριθεί στους τελικούς της Liga Endesa.

Στο μεσοδιάστημα, ο κόουτς της Ουνικάχα Μάλαγα, Τζουάν Πλάθα, ξεστόμισε τη μεγάλη κουβέντα όσον αφορά την ημιτελική σειρά με τους Καταλανούς. "Θυμηθείτε, απλώς, ότι η Μπαρτσελόνα έχασε τρεις συνεχόμενους αγώνες στα playoffs της Euroleague, κόντρα στον Ολυμπιακό! Έχουμε μπροστά μας τρία βουνά που πρέπει να ανεβούμε. Προς το παρόν τουλάχιστον, τα βλέπουμε ένα προς ένα".

Η Μπαρτσελόνα του 78.9%

Χθες (12/6), λοιπόν, η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε το 2-2 και πλέον η πρόκριση θα παιχτεί αύριο το απόγευμα (14/06, 18:00) στη Βαρκελώνη. Τουλάχιστον η Μπαρτσελόνα έχει την παράδοση με το μέρος της αφού στις προηγούμενες 19 περιπτώσεις που κάποια ημιτελική σειρά της Liga Endesa οδηγήθηκε σε Game 5, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν στις 15 από αυτές. Μιλάμε, δηλαδή, για ένα ποσοστό επιτυχίας που ανέρχεται στο 78.9%.

Η ομολογία του Πασκουάλ

Από 'κει και πέρα, ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε μετά την ήττα από τη Μάλαγα πως "ήταν το χειρότερό μας παιχνίδι σε αυτή την ημιτελική σειρά. Για την ακρίβεια, ένα από τα χειρότερα ματς της χρονιάς. Η Ουνικάχα κέρδισε δίκαια. Ας δούμε αν μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση στην έδρα μας. Είμαι σίγουρος ότι η Μάλαγα θα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σήμερα (σ.σ. χθες) κέρδισε δίκαια".

Τα highlights της χθεσινής αναμέτρησης, στο "Martin Carpena"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ