ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν κι επίσημα ο Πλάθα από τη Μάλαγα

Παρελθόν κι επίσημα ο Πλάθα από τη Μάλαγα
EUROKINISSI

O Ζοάν Πλάθα και η Ουνικάχα Μάλαγα ύστερα από πέντε χρόνια έριξαν τους τίτλους τέλους της συνεργασίας τους, καθώς οριστικοποίησαν το "διαζύγιό" τους.

Ο Ζοάν Πλάθα ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Ουνικάχα Μάλαγα αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον 55χρονο προπονητή.

Ο Ζοάν Πλάθα παρέλαβε το "τιμόνι" της Μάλαγα στα χέρια του το 2018 και highlight του ήταν η κατάκτηση του EuoCup την σεζόν 2016-17, η οποία έδωσε στην ομάδα της Ανδαλουσίας το εισιτήριο για την EuroLeague της τρέχουσας σεζόν.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ήταν γνωστό πως δεν θα συνεχιστεί και την Δευτέρα (4/6) έπεσαν κι επίσημα οι τίτλοι τέλους της, καθώς η Μάλαγα ανακοίνωσε το "διαζύγιο" κι ευχαρίστησε τον Ζοάν Πλάθα για την προσφορά του.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας πλέον εντείνει τις προσπάθειες της για να βρει τον νέο της προπονητή. Θυμίζουμε πως η περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη "άρεσε" πολύ στη Μάλαγα, αλλά η προοπτική του ΝΒΑ - σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα - εξιτάρει περισσότερο τον Έλληνα κόουτς .

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ