ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάει για νέο "μπαμ" με Σιλμπ η Ρεάλ Μπέτις

Πάει για νέο "μπαμ" με Σιλμπ η Ρεάλ Μπέτις
EUROLEAGUE.NET

Η Ρεάλ Μπέτις θέλει να κλείσει με θόρυβο τις μεταγραφικές της κινήσεις και μετά την απόκτηση των Ράιαν Κέλι και Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μπλέικ Σιλμπ!

Η Ρεάλ Μπέτις δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις κινήσεις της. Η ομάδα της Σεβίλης θέλει να βάλει και το "κερασάκι στην τούρτα" στις κινήσεις της, με ισπανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπλέικ Σιλμπ!

Ο πρώην φόργουορντ της Γαλατάσαραϊ βρίσκεται ακόμα χωρίς ομάδα, με την Ρεάλ Μπέτις να θεωρεί ότι με αυτόν θα συμπληρωνόταν ιδανικά η γραμμή ψηλών της ομάδας. Μία γραμμή ψηλών η οποία περιλαμβάνει ακόμα τους νεοαποκτηθέντες Ράιαν Κέλι, Ο Τζέι Ανοσίκε, Νόμπελ Μπονγκού-Κολό και Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς, με τον τελευταίο να ανακοινώνεται πριν μερικές ημέρες.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σιλμπ αγωνίστηκε στην Γαλατάσαραϊ, έχοντας 9.2 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 9.3 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ