ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάει για κόλπο-γκρόσο με Μαρίνκοβιτς η Μπασκόνια!

Πάει για κόλπο-γκρόσο με Μαρίνκοβιτς η Μπασκόνια!

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα η Μπασκόνια έχει προσεγγίσει την Παρτιζάν για χάρη του Βάνια Μαρίνκοβιτς, καταθέτοντας πρόταση αξίας 500.000 ευρώ!

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς (20 χρονών, 1.98 μέτρα, σούτινγκ γκαρντ) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Σερβία αυτή την στιγμή, όντας μάλιστα εξαιρετικός και στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ Νέων στην Κρήτη, το οποίο κατέκτησε η Εθνική Ελλάδος. Και, σύμφωνα με τους Σέρβους, οι εμφανίσεις του στην Κρήτη ενδέχεται να του εξασφάλισαν και μία καλή μεταγραφή.

Σύμφωνα λοιπόν με σερβικά δημοσιεύματα, η Μπασκόνια ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Σέρβου γκαρντ. Πόσο έντονα; Τόσο ώστε έχει προσεγγίσει ήδη την Παρτιζάν και φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει! Σε περίπτωση, δε, που ισχύει αυτό, τότε αν ο Μαρίνκοβιτς μετακινηθεί στους Βάσκους θα αποτελέσει την δεύτερη μεγαλύτερη πώληση της Παρτιζάν μετά από αυτή του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στην Φενέρμπαχτσε πριν μερικά χρόνια.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μαρίνκοβιτς είχε 8.1 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 26.7 λεπτά συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα και 7.7 πόντους και 2.3 ριμπάουντ μέσο όρο με 45.7% στα τρίποντα στο Basketball Champions League. Στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης, δε, είχε 15.4 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 25.4 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ