ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν η Bilbao Arena έμαθε τον Ντόντσιτς

Όταν η Bilbao Arena έμαθε τον Ντόντσιτς

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκρινε το ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπιλμπάο (99-92), κάνοντας ένα βήμα μπροστά κάθε φορά που τον χρειάστηκε η "Βασίλισσα". Δείτε πως ο 16χρονος γκαρντ μετατράπηκε σε ηγέτη των Πρωταθλητών Ευρώπης στη Bilbao Arena (VIDEO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης, σε σημείο που απειλείται πλέον με αποκλεισμό από το Top 16 της Euroleague. Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρας έφερε τους Πρωταθλητές Ευρώπης στην τελευταία θέση του α' ομίλου, την ώρα που η πίεση προς τον Πάμπλο Λάσο και τους παίκτες του είναι πιο έντονη από ποτέ, από τη στιγμή που ο Βάσκος προπονητής κάθισε στον πάγκο της "Βασίλισσας".

Οι σούπερ σταρ της ομάδας δεν έχουν ρυθμό, όσοι αγωνίστηκαν στο Eurobasket είναι κουρασμένοι, ενώ κάποιοι από τους νεοαποκτηθέντες ακόμη... ψάχνονται. Υπάρχει όμως ένας 16χρονος που δεν νιώθει φόβο, πίεση ή κάτι αντίστοιχο. Ο Λούκα Ντόντσιτς ήρθε (σχεδόν) από το πουθενά για να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπιλμπάο (99-92) , που τη διατηρεί σε απόσταση βολής από την κορυφή της Liga Endesa -και τη Βαλένθια.

Ο 16χρονος γκαρντ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο "διπλό" των Πρωταθλητών Ευρώπης, αφού είχε 15 πόντους με 4/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 1/1 βολές, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 22'12'' συμμετοχής. Στο δεύτερο δεκάλεπτο υποχρέωσε όσους βρίσκονταν στη Bilbao Arena να σωπάσουν με το κάρφωμά του, ενώ στο 1'17'' για το τέλος έβαλε το τρίποντο - "μαχαιριά" που εν τέλει έκρινε το παιχνίδι.

Δείτε τα όργια του Λούκα Ντόντσιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ