ΜΠΑΣΚΕΤ

Οικογένεια φαρμακοβιομηχάνων σώζει την Μπανταλόνα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με την ιστορική Μπανταλόνα να βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη οικονομική θέση, μία οικογένεια φαρμακοβιομηχάνων αναμένεται να διαθέσει ένα τεράστιο ποσό για να την σώσει.

Η Μπανταλόνα ταλανίζεται από τεράστια οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να τίθεται μέχρι και θέμα βιωσιμότητας της ομάδας και να χρειαστεί να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το πρόβλημα ωστοσο για τον ιστορικό σύλλογο είναι ότι για να συμβεί αυτό χρειάζονται περίπου 3.7 εκατ. δολάρια (3.685.000 για την ακρίβεια), ποσό που έμοιαζε απαγορευτικό. Τελικά ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, φαίνεται ότι βρέθηκε λύση .

Με την Μπανταλόνα να έχει ανακοινώσει ότι σκοπεύει να διαθέσει συνολικά 61.425 μετοχές αξίας 60 ευρώ προκειμένου να μπορέσει να βρει το απαιτούμενο ποσό, η οικογένεια Γκρίφολς, που έχει ιδρύσει μία φαρμακοβιομηχανία, δεσμεύτηκε να αγοράσει τις μετοχές που δεν θα αγοράσει ο κόσμιος προκειμένου να σωθεί ο σύλλογος!

Η συνάντηση με τους μετόχους της ομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, με τους ανθρώπους του συλλόγου - οι οποίοι δεν θέλησαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα της Marca - να ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ