ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι αποκαλύψεις για τον "ξενύχτη" Ράις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ ο κυριότερος λόγος που ο Ταϊρίς Ράις βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου στη Μπαρτσελόνα είναι ότι είχε αδυναμία στα ξενύχτια, με αποκορύφωμα ένα τέτοιο πριν τον τρίτο αγώνα των playoffs κόντρα στη Βαλένθια.

Σχεδόν με το που ολοκληρώθηκε η σεζόν στη Μπαρτσελόνα ένας από τους παίκτες που θεωρήθηκε δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ήταν ο Ταϊρίς Ράις. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έπεισε με την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί αναλώσιμος. Όπως φαίνεται ωστόσο η αποχώρησή του δεν ήταν μόνο θέμα απόδοσης.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Ράις φέρεται να ξενυχτούσε συχνά καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον Ιανουάριο κι έπειτα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ωστόσο ήταν το γεγονός ότι πριν τον κρίσιμο 3ο αγώνα του πρώτου γύρου των playoffs κόντρα στην Βαλένθια εκτός έδρας έχασε το λεωφορείο της ομάδας, αφού το προηγούμενο βράδυ το είχε ρίξει (πάλι) έξω!

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, αυτός που μετέφερε τελικά τον Ράις στην Βαλένθια για το παιχνίδι - στο οποίο η Μπαρτσελόνα τελικά ηττήθηκε με 67-64 και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο - ήταν ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο! Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ράις είχε μεν 18 πόντους, αλλά παράλληλα είχε μόλις 7/20 σουτ, έχοντας κακή απόδοση. Και αυτό φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των "μπλαουγκράνα", οι οποίοι δεν θέλουν να τον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ