ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χάβι Γκράθια έγινε... ψυχολόγος του Πλάθα!

Ο Χάβι Γκράθια έγινε... ψυχολόγος του Πλάθα!

H Ουνικάχα Μάλαγα μέτρησε έξι ήττες στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της στο Top-16 της Euroleague και ο Τζουάν Πλάθα κατέφυγε στον προπονητή της ποδοσφαιρικής Μάλαγα, Χάβι Γκράθια για να λύσει τα... ψυχολογικά του (PHOTO)!

Η Μάλαγα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Top-16, πετυχαίνοντας δυο νίκες στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τις Νταρουσάφακα, Τσεντεβίτα και χάνοντας στα… σημεία το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με το τρίποντο του Τζέιμς Φελντέιν.

Τι ακολούθησε; Έξι συνεχόμενες ήττες στο Top-16 και απογοητευτικές εμφανίσεις στην Ισπανία που άφησαν την ομάδα της Ανδαλουσίας εκτός Copa del Rey. Παρεμπιπτόντως, η διοίκηση της Ουνικάχα επέβαλε πρόστιμο στον προπονητή Τζουάν Πλάθα, το τεχνικό τιμ και όλους τους παίκτες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο "Martin Carpena"!

Η Μάλαγα βιώνει μεγάλη κρίση αγωνιστικής ταυτότητας και αποτελεσμάτων (σ.σ. φιγουράρει στην 7η θέση της κατάταξης στη Liga Endesa με ρεκόρ 11-12) και η εφημερίδα Diario Sur... έστειλε τον Πλάθα στον "ψυχολόγο" Χάβι Γκράθια! Στο σκίτσο της εφημερίδας, ο Καταλανός προπονητής της Ουνικάχα παρουσιάζεται στο κρεβάτι του ψυχολόγου, με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας να κρατάει σημειώσεις!

Η ποδοσφαιρική Μάλαγα ξεπέρασε το κακό ξεκίνημα στην Primera Division και πλέον βρίσκεται στην 9η θέση υπό τις οδηγίες του Γκράθια, την ώρα που η Ουνικάχα ψάχνει να βρει τον τρόπο ώστε να κλείσει καλά η χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ