ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τόμιτς κράτησε "όρθια" την Μπαρτσελόνα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα απάντησε στο "μπρέικ" της Ανδόρα (85-81) και ισοφάρισε την προημιτελική σειρά των playoffs (1-1), κάτι που συνέβη επίσης στο ζευγάρι της Γκραν Κανάρια με τη Βαλένθια.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Άντε Τόμιτς (19 πόντι, 6 ριμπάουντ) σε συνδυασμό με την προσφορά του Πέτερι Κόπονεν (15 πόντοι) και το 41% στα τρίποντα, βοήθησαν την Μπαρτσελόνα να περάσει από την έδρα της Ανδόρα (85-81) και να παραμείνει στο κόλπο για πρόκριση στην τετράδα της Liga Endesa.

Οι "μπλαουγκράνα" απάντησαν στο "μπρέικ" της ομάδας του Τζόαν Πεναρόγια, η οποία έχασε τεράστια ευκαιρία το βράδυ της Τετάρτης (30/5) να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs. Κι όλα αυτά, παρά την σπουδαία εμφάνιση του Αντριού Αλμπισί, ο ο οποίος είχε 22 πόντους με 4/8 τρίποντα σε 23'27'' συμμετοχής.

Για τους ηττημένους, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είχε 5 πόντους (με 1/1 δίποντο και 1/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 21'44'' συμμετοχής.

Σε τρίτο παιχνίδι πήγε κι η σειρά της Γκραν Κανάρια με τη Βαλένθια, από την στιγμή που η πρώτη επικράτησε εύκολα (97-70). Το εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο (+12 οι γηπεδούχοι) έβαλε τις βάσεις της επικράτησής τους, με τον Τσάβι Ραμπασέδα να ηγείται με 22 πόντους.

Από την άλλη, οι περισσότεροι παίκτες του Τσους Βιντορέτα έμειναν σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης, παρότι τελείωσαν τον αγώνα με 48% στα τρίποντα. Ο Σαμ Βαν Ρόσομ και ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς ήταν αυτοί που ξεχώρισαν επιθετικά, έχοντας από 11 πόντους στην αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ