ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Λάσο στηρίζει τον Μπενίτεθ

Ο Λάσο στηρίζει τον Μπενίτεθ
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Λάσο γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης. Γι αυτό φρόντισε να δηλώσει τη στήριξή του στον Ράφα Μπενίτεθ, που βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής μετά τη βαριά ήττα στο "clasico" του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο "θόρυβος" από την τεσσάρα της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη. Όλη μέρα χθες (23/11) υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Ράφα Μπενίτεθ θα πει "αντίο" στη "Βασίλισσα", πριν ο Φλορεντίνο Πέρεθ δηλώσει επίσημα πως... δεν το κουνάει από τη Μαδρίτη . Ο προπονητής των "μερένγκες" ψάχνει να βρει συμμάχους στον πόλεμο που δέχεται, με τον Πάμπλο Λάσο να είναι ένας εξ αυτών.

" Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά ξέρει πόσο δύσκολο είναι το έργο του", δήλωσε ο προπονητής της μπασκετικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης για το δύσκολο του έργου του συναδέλφου του, για να μιλήσει εν συνεχεία για το πως γνωρίστηκαν: " Έχουμε μιλήσει ελάχιστα με τον Ράφα, δεν ταιριάζει και το πρόγραμμα που έχουμε. Ήρθε μια μέρα στο γήπεδο και κερδίσαμε με τριάντα πόντους, οπότε του υποσχέθηκα πως θα ανταποδώσω την επίσκεψη".

Μέσα σε όλα, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης ρωτήθηκε για τις επερχόμενες εκλογές στην Ισπανία, δηλώνοντας... αριστερό. " Υπάρχουν πολλοί αναποφάσιστοι γενικά. Κι εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει ποιον θα ψηφίσω. Γενικά πάντως κλίνω προς τα αριστερά", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ