ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Καμπάτσο θυσιάστηκε για τον Σλότερ

Ο Καμπάτσο θυσιάστηκε για τον Σλότερ

Η ισπανική λίγκα αποφάσισε να κόψει τα πολλά πολλά με τα διαβατήρια, ο Μάρκους Σλότερ... έγινε ξανά Αμερικανός και ο Καμπάτσο δεν δηλώθηκε από τη Ρεάλ, για τα playoffs.

Πριν την εκκίνηση των playoffs στη Liga Endesa, κάθε ομάδα έπρεπε να δηλώσει τους ξένους. Οι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορούσαν να είναι περισσότεροι από δύο, με τη Ρεάλ να διαλέγει για αυτές τις θέσεις τους Μάρκους Σλότερ και Γκουστάβο Αγιόν.

Ο πρώτος ήταν κάτοχος διαβατηρίου από τη Νέα Γουινέα, από τον περασμένο Φεβρουάριο και έπαιζε ως cotonou (εκ της συνθήκης που υπεγράφη στην Κοτονού, στις 23/6 του 2000, βάσει της οποίας υπάρχει εταιρική σχέση μεταξύ των μελών της ομάδας των κρατών της Αφρικής, της Καραϊβικής και του Ειρηνικού, αφενός, και της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και των κρατών μελών αυτής). Έτσι, ο δεύτερος μη Ευρωπαίος ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο. Αυτό άλλαξε, με την απόφαση της λίγκας να αμφισβητήσει αυτήν την εξέλιξη (από την οποία επωφελήθηκε και ο Άντι Πάνκο) και έτσι ο Σλότερ έγινε ξανά Αμερικανός. Και "έφαγε" τη θέση του Καπάτσο, από τα playoffs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ